COM ENS ORGANITZEM?A l’escola tenim un servei de càtering que ens porta el menjar cada dia preparat, l’empresa que em triat fa anys que fa serveis de càtering. Tot el menjar que serveixen passa uns controls de qualitat molt estrictes abans d’arribar al centre.

Creiem en la importància de les coses del dia a dia i les rutines com a moments educatius més importants en la vida dels infants i és per aquesta raó que intentem que els infants participin activament de l'estona de dinar i berenar fins arribar a ser autònoms per menjar sols tot respectant els ritmes personals.

Les mestres acompanyen cada dia als infants en aquest moments que permeten assolir hàbits que els ajuden a créixer feliços i a estructurar el temps.

Posem a l'abast dels infants els estris adequats a la seva edat: gerres petites, gots, culleres i forquilles tant al menjador com a les classes perquè puguin fer per ells mateixos acompanyant-los quan cal.

Cada mes les famílies disposen del menú.

LA LLET MATERNA A L’ESCOLA BRESSOL
Sent conscients de la importància de l’alletament matern dels infants durant els primers mesos de vida d’aquests, volem facilitar que el fet que el nadó hagi d’assistir a l’escola no signifiqui una ruptura total amb aquesta alimentació.

És per això que acceptem que les famílies puguin portar la llet materna de casa, però demanem que es segueixin les següent normes d’higiene i salut.
· La llet ha de venir en un envàs on la mestra no hagi de manipular-la.
· La llet és de consum diari.
· La llet es barrejarà només amb cereals, no amb altres aliments.
alimentació escola bressol petit mon